Teknologji e Avancuar
Rezultate të Larta

Misioni Ynë.
Një jetë e re për ju.

Të fundit nga BLOGu

  • 30/07/2021
  • 0

  Gjithcka qe duhet te dini rreth ngrirjes se vezeve.

  Si në më të shumtën e llojeve të gjitarëve, femrat vuajnë më shumë dhe sakrifikojnë më shumë për pasardhësit e tyre, fizikisht dhe emocionalisht. Pavarësisht kësaj, kapaciteti riprodhues i tyre është i kufizuar në sasi dhe kohëzgjatje. Meshkujt prodhojnë miliona spermatozoidë në një ejakulim të vetëm, ndërkohë që femrat ovulojnë një apo dy vezë mature

  • 22/03/2021
  • 0

  5 Simptoma të shtatëzanisë për të cilat duhet të telefononi mjekun tuaj

  Gjatë shtatëzanisë është normale të përjetoni ndjesi të cuditshme, ashtu sic është normale edhe të shqetësoheni. Në të shumtën e rasteve, këto ndjesi janë pjesë e ndryshimeve normale që trupi  përjeton teksa një jetë e re rritet brenda jush. Ka raste, kur simptomat që po përjetoni mund të jenë sinjalizuese të komplikacioneve të mundshme. Kur

  • 09/02/2021
  • 0

  5 Pyetje që duhet ti bëni specialistit të infertilitetit në takimin e parë.

  Për shumë njerëz takimi i parë me specialistin e trajtimit të infertilitetit është një eksperiencë e ngarkuar me emocione, pasiguri dhe stres. Mos u shqetësoni! Është normale të ndiheni kështu. Zgjedhja e doktorit dhe klinikës pranë së cilës do të trajtoheni, është vendimi i parë i rëndësishëm në një rrugëtim që mund të ndryshojë jetën

  • 21/01/2021
  • 0

  Çfarë duhet të dini mbi HPV në 5 fakte

  HPV është ndër infeksionet seksualisht të transmetueshme (SST) më të zakonshme. Pjesa më e madhe e infeksioneve HPV nuk shkaktojnë asnjë simptomë dhe eliminohen natyrshëm nga vetë sistemi ynë imunitar. Disa variante te HPV mund të shkaktojnë shfaqjen e lythave dhe disa lloje tumoresh, përfshirë  kancerin e qafës së mitrës. Deri më tani nuk kemi