• 23/02/2022
  • 0

  Endometrioza vs PCOS

  Shumë gra durojnë prej vitesh gjakderdhje të rëndë dhe dhimbje të pelvisit, për shkak të endometriozës ose Sindromës së Ovarit Policistik, pa e ditur pse. Këto çrregullime kronike rëndojnë si emocionalisht ashtu edhe fizikisht dhe mund të krijojnë sfida të fertilitetit për ata që përpiqen të mbeten shtatzënë. Me simptoma të mbivendosura dhe një histori

  Read more
  • 30/07/2021
  • 0

  Gjithcka qe duhet te dini rreth ngrirjes se vezeve.

  Si në më të shumtën e llojeve të gjitarëve, femrat vuajnë më shumë dhe sakrifikojnë më shumë për pasardhësit e tyre, fizikisht dhe emocionalisht. Pavarësisht kësaj, kapaciteti riprodhues i tyre është i kufizuar në sasi dhe kohëzgjatje. Meshkujt prodhojnë miliona spermatozoidë në një ejakulim të vetëm, ndërkohë që femrat ovulojnë një apo dy vezë mature

  Read more