Blerti Cami, Dr.

Drejtor i laboratorit eshte Dr.Blerti Cami specializuar ne teknikat e riprodhimit te asistuar ne Kliniken Universitare te Bonn-it Gjermani nen kujdesin personal te Prof. Markus Montag, i njohur nderkombtarisht ne shkencen e IVF. Dr. Blerti Cami eshte gjithashtu i certifikuar si “Senior Embriologist” nga Shoqata Europiane per Riprodhimin Human dhe Embriologjine (ESHRE).

TIMETABLE

Medical Education

Royal College of Surgeons of EdinburgHEAD OF THE DEPARTMENT

Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor.

Fellowship, Royal College of Physicians & Surgeons of GlasgowDOCTOR

Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor.

Residency, St. Vincent's University HospitalINTERN

Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor.