Ina Cami, Msc.

Ina Çami, Msc. Ka mbaruar studimet për Biologji pranë Fakultetit të Shkencave Natyrore, duke vazhduar më tej edukimin pasuniversitar në Teknikat e Riprodhimit të Asistuar pranë Universitetit të Valencias dhe qëndrës IVI,  si dhe është trajnuar në Spitalin Universitar të Heidelbergut nën kujdesin e Prof. Markus Montag.

TIMETABLE

Medical Education

Royal College of Surgeons of EdinburgHEAD OF THE DEPARTMENT

Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor.

Fellowship, Royal College of Physicians & Surgeons of GlasgowDOCTOR

Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor.

Residency, St. Vincent's University HospitalINTERN

Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor.