Lulzim Cami, Prof.

Dr. Lulzim Çami është administrator i Klinikës Ursula. Ai ka eksperiencë 35 vjeçare si Obstetër-Gjinekolog dhe prej 15 vjetësh është profilizuar në trajtimin e infertilitetit duke siguruar shërbim profesional dhe të specializuar për çdo pacient që i drejtohet qendrës tonë.

TIMETABLE

Medical Education

Royal College of Surgeons of EdinburgHEAD OF THE DEPARTMENT

Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor.

Fellowship, Royal College of Physicians & Surgeons of GlasgowDOCTOR

Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor.

Residency, St. Vincent's University HospitalINTERN

Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor.