Welcome to medicenter

Donec sed odio dui. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor.

Our Motto

The mind has great influence over the body and maladies often have their origin there.

— John Doe Molicere

Latest News

  • 13/06/2016
  • 0
  Vlerësimi i potencialit riprodhues

  Vlerësimi i potencialit riprodhues

  Vlerësimi i fertilitetit Infertiliteti prek rreth 15% te popoullatës në moshë riprodhuese. Për shkak të prevalencës së lartë të kësaj sëmundjeje, si dhe vëmendjes në media që i është kushtuar këtij problemi, femrat dhe meshkujt e rinj në moshë janë bërë gjithmonë e më të vetëdijshëm dhe të edukuar rreth kësaj teme. Në qëndrën tonë

  • 10/05/2016
  • 0
  Spermograma: ”Sa e rëndësishme është?”

  Spermograma: ”Sa e rëndësishme është?”

  Infertiliteti nuk është vetëm një problem “grash”. Në të shkuarën besohej se infertiliteti kishte lidhje vetëm me gruan, por studimet tregojnë se 35-40%  e rasteve të infertiliteti janë të lidhura  vetëm me faktor mashkullor. Për këtë arsye është shumë e rëndësishme që të përfshihet edhe partneri mashkull në vlerësimin fillestar të një cifti. Testi më

  • 09/04/2016
  • 0
  7 shkaqet kryesore të infertilitetit te gratë

  7 shkaqet kryesore të infertilitetit te gratë

  Është e habitshme për njerëzit të zbulojnë sa pak të suksesshëm janë ata si lloj në riprodhim.  Mundësia që një cift të arrijë shtatëzani është vetëm 15-20% për cdo muaj.  Nëse shqyrtojmë shkaqet e infertilitetit, 40% e rasteve lidhen me infertilitetin mashkullor. Ndonjëherë ky mund të jetë shkaku i vetëm; në raste të tjera është

  • 20/03/2016
  • 0
  Kultura në Blastocist

  Kultura në Blastocist

  Përparimet në teknikat laboratorike si dhe në terrenet e kultivimit në IVF kanë lejuar kulturën e suksesshme të embrionëve deri në stadin e blastocistit (dita e V e zhvillimit). Blastocistët kanë mundësi më të lartë për tu implantuar se sa embrionët e ditës së tretë. Tashmë ka studime të cilat provojnë se rreth 60% e