Mirë se vini në Ursula

Ne e dime cdo te thote te kesh nje familje dhe dime si ta bejme te mundur. Na lejoni tju ndihmojme.

Pak histori

Qendra e Fertilitetit Ursula ofron nje sere sherbimesh ne trajtimin e infertilitetit, duke filluar nga ato me baziket deri ne teknologjite e perparuara te riprodhimit te asistuar.
Kjo qender u themelua ne vitin 1994 nga Dr. Lulzim Cami ne bashkepunim me mjekun gjerman Dr.Peter Krimel. Puna ne fushen e riprodhimit te asistuar filloi ne vitin 2002 se bashku me qendren “Iakentro” ne Selanik dhe vijoi me themelimin e laboratorit te IVF ne vitin 2008, te projektuar nga qendra italiane ARTEMIDE nen kujdesin e Dr. Simona Cuomo dhe me konsulence te vazhdueshme te Prof. Markus Montag.

Përse duhet të zgjidhni Ursulën?

Si pacienti ynë ju bëheni pjesë e një ekipi të përkushtuar në realizimin e ëndrrës tuaj për të patur një fëmijë. Punojmë me ju për të krijuar një plan trajtimi të individualizuar dhe ju sigurojmë shërbimet mjekësore më të avancuara. Ne do ju drejtojmë dhe mbështesim përgjatë cdo hapi të rrugëtimit tuaj drejt prindërimit.

  1. Kujdes i personalizuar për pacientin prej 22 vitesh.
  2. Teknologji mjekësore bashkëkohore
  3. Angazhim I vazhduar për sukses edhe në rastet më komplekse.